Det Nationale Netværk for Klimatilpasning (DNNK) gentager succesen fra de tidligere netværk og inviterer for tredje gang i træk studerende fra forskellige fagretninger til at samarbejde om at udvikle innovative koncepter for klimatilpasning.

Klimaforandringerne er en af de største udfordringer, som Danmark står over for, og der er brug for handling. Det kræver store investeringer og mange ressourcer i de kommende år at tilpasse danske byer, kyster og landområder til et klima under stadig forandring.

Men udfordringen er også en anledning til at udvikle vores byer på nye måder. Hvad nu hvis fremtidens klimatilpasningsprojekter ikke bare minimerer risikoen for oversvømmelser, men samtidig udnytter regnvandet som en ressource i byudviklingen, så vi skaber værdi for sundhed, rekreation, læring og grøn vækst?

Studerende får derfor endnu en gang chancen for at anvende deres faglighed på nye måder, når vi udfordrer dem til at samarbejde på tværs af fag og studieretninger for at skabe gode innovative løsninger for klimatilpasning.

Giv klimatilpasningen et frisk pust! – Skab innovative løsninger med studerende fra andre studier

Som deltager på KlimaInnovationsCamp (KIC) 2021 får du chance for at anvende din faglighed i nye sammenhænge. Det stiller blandt andet krav til din evne til at:

  • formidle din egen faglige viden til andre på,
  • lytte aktivt til andre,
  • tale sammen med andre om de forskellige fagligheder i nye sammenhæng på en meningsfuld måde.

KIC 2021 er en workshop over to dage med et struktureret designforløb. Som deltager bliver du sammen med de andre studerende stillet en fælles udfordring, som I skal håndtere sammen i tværfaglige teams.

Innovationsforløbet vil blive faciliteret af en professionel designer, og der vil være mulighed for at møde og trække på fagfolk fra kommuner, virksomheder og vidensinstitutioner.

De færdigheder du får afprøvet på KIC 2021 er efterspurgt på arbejdsmarkedet, hvor mange opgaver bliver løst i tværfaglige teams. Derfor giver KIC ikke kun et udvidet netværk, men også noget at skrive på cv’et.

 

Vil du være med?

For at deltage skal du være studerende på en overbygning eller være på mindst 3. semester af en bacheloruddannelse.

Vi opfordrer alle studieretninger til at byde ind.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til DNNK – KIC’s projektleder – Marie-Louise på mlsa@hfors.dk. I mailen skal der stå navn, studieretning, semester, samt en kort tekst, der beskriver hvorfor du gerne vil deltage. Yderligere skal du skrive om du vil overnatte med DNNK i Skanderborg.

Vi sørger for over overnatning, fuld forplejning under workshoppen samt hygge og en fyraftensøl om lørdagen.

Husk at trykke deltag på vores Facebook-begivenhed, for løbende info om KIC 2021 her > 

 

Praktisk info om KlimaInnovationscamp 2021

KlimaInnovationscamp 2021 finder sted d. 30-31. oktober 2021, Skanderborg Ty

Adresse: To be announced

Læs programmet her >