Temadag om rensning af overfladevand, klimatilpasning og BAT - FYSISK MØDE

Nu kan vi endelig mødes fysisk igen, og det vil vi fejre med en fysisk temadag. Vi skal opdateres på udfordringerne ved både at skulle klimatilpasse og sikre rensning af overfladevand, samt hvor langt vi kommet med at løse disse udfordringer.  

Dagen er delt op i to blokke, hvor vi i den første vil skabe overblik over de udfordringer vi støder på i praksis, når vi mødes af stigende krav om vandrensning i forbindelse med klimatilpasningsløsninger, og vi ikke har plads til vådbassiner (BAT).

Herefter vil vi kigge fremad, så her præsenteres både det nyeste fra netværket ”Regnvand der BAT´ter”, blandet andet den vejledning om dokumentation af renseløsninger, der netop er udarbejdet, samt eksempler på rensemetoder, der måske kan blive fremtidens nye BAT´ter.

Målgruppen for arrangementet er både forsyning, kommuner og andre aktører på området. 

Se program og tilmeld dig via Klimakalenderen her
Har du fået lyttet til vores podcast om klimatilpasning – Vandkanten?

Vi har begivet os ud i at starte et podcast univers om klimatilpasning. Vi kalder det Vandkanten og vi håber, at I vil lytte med.

Det første afsnit handler om vandets hævn. Her går vi tilbage i tiden og kigger på hvordan vi er endt med en så teknisk tilgang til vandhåndtering som vi er, og hvorfor vi ser at vandet tager sin hævn nu. I det andet afsnit snakker vi om kampen om opmærksomheden. Hvad er det for et landskab, som vi skal navigere i og hvordan skaber vi løsninger, der giver værdi.

Podcasten kan høres på jeres Apple podcast og Google podcast apps på telefonen ved at søge på Vandkanten.

Afsnittene varer 25 minutter og er perfekte til cykelturen til og fra arbejde.

LinkedIn

Kontakt os: dab@dnnk.dk

Indstillinger og afmelding    |    Læs nyhedsbrevet i din browser