Du kan stadig nå at deltage ved Det Nationale Klimatopmøde i Lemvig

Trænger du til et skud vitaminer til hjernen efter sommerferien, er årets Nationale Klimatopmøde lige sagen.

Årets Nationale Klimatopmøde er blevet til i et tæt samarbejde mellem blandt andet DNNK, Klimatorium, Coast2Coast Climate Challange, C2C CC, DK2020 Region Midt. Konferencens første dag er opdelt i to spor; et reduktionsspor og et klimatilpasningsspor, udover spændende fælles sessioner.

Arrangementet løber af stablen den 18. august og 19. august, og det er stadig muligt at tilmelde sig enten til begge dage, eller blot til én af dagene.
OBS: Streaming er gratis, du skal dog tilmelde dig.

Læs mere om konferencen her

Psst...... DNNK vil også være til stede på Klimafolkemødet, der afholdes den 2. – 4. september i Middelfart

Læs mere her
Gå ikke glip af DNNKs Inspirationstur

Torsdag den 9. september ruller busserne fra Sjælland og Jylland mod Horsens og omegn.

Vi skal igen i år ud at blive fagligt inspireret, møde gode kollegaer og have erfaringsudveksling, samtidig med at vi ser på spændende løsninger, der er lidt længere væk end vores egen andedam. I år går turen til Juelsminde, Horsens ny Campus og Vejles klimaprojekter.

Tilmeldingsfrist 27. august!

Læs mere og tilmeld dig her
Ses vi i vandkanten-universet?

Mangler du lidt at lytte til på cykelturene til og fra arbejde? Så fortvivl ej. Vi er nu klar med ikke bare ét, men hele to afsnit af vores podcast univers: Vandkanten.

Det første afsnit handler om vandets hævn. Her går vi tilbage i tiden og kigger på hvordan vi er endt med en så teknisk tilgang til vandhåndtering som vi er, og hvorfor vi ser at vandet tager sin hævn nu.

I det andet afsnit snakker vi om kampen om opmærksomheden. Hvad er det for et landskab, som vi skal navigere i og hvordan skaber vi løsninger, der giver værdi.

Podcasten kan høres på Apple podcast og Google podcast fra september af. Vi håber at I vil lytte med!

Efterårets spændende Tech-Talks
  • Den 25. august præsenterer HOFORs deres erfaringer med Covid-19 overvågning i spildevandet, mens september byder på hele 3 Tech Talks
  • Den 1. september omhandler Tech Talken, hvorledes klimatilpasning kan samtænkes med biodiversitet, bæredygtighed og borgerinddragelse
  • Den 15. september præsenteres DAMP projektet, hvori der arbejdes med forceret fordampning som en aktiv klimatilpasningsløsning
  • Den 29. september kan I høre om sammenhængen mellem oversvømmelse, folks helbred og velfærdstab, når rapporten ”Tættere på klimatilpasningens samlede effekter”, præsenteres

Tidspunktet er som altid mellem 12.15 og 13.00 og det er gratis at deltage!

Tilmeld dig via Klimakalenderen her
LinkedIn

Kontakt os: dab@dnnk.dk

Indstillinger og afmelding    |    Læs nyhedsbrevet i din browser