DHI og BIOFOS om digitale tvillinger

På denne Tech talk giver DHI og BIOFOS et indblik i nogle af de nyeste muligheder omkring digitalisering i forvaltningen af vores vigtige infrastruktur.

Følg med her live - med mulighed for spørgsmål direkte til Danmarks fremmeste eksperter -  onsdag den 27/1 kl. 12.15-13.00: Tech Talk – Digitale Tvillinger

Kan du ikke nå det, så fortvivl ikke! Du kan altid gense denne og andre Tech Talks på: www.dnnk.dk/tech-talks

Præsentationen tager for afløbssystemet udgangspunkt i konceptet Future City Flow (FCF), som samler måledata, realtidskontrol og planlægning i ét værktøj. Vi tager et dyk ned i hvad man allerede kan i dag, nemlig et typisk workflow omkring realtid, valg af strategier og visualisering. Vi tager også et lille smug-kik på nogle nye muligheder der er på vej!

For renseanlægget tager vi udgangspunkt i Den Digitale Tvilling for Egå Renseanlæg, som er en modelleret kopi af det fysiske anlæg, der simulerer i realtid. Vi fortæller om vores erfaringer samt ambitioner for fremtiden. Hvad vi kan i dag, her i blandt evaluere performance og afprøve scenarier, samt hvilke muligheder vi gerne vil omfavne i den nærmeste fremtid - at binde Den Digitale Tvilling sammen med både oplandet og recipienten, med mulighed for at optimere på anlægget for at minimere effekterne i recipienten.

LinkedIn

Kontakt os: dab@teknologisk.dk

Indstillinger og afmelding    |    Læs nyhedsbrevet i din browser