DNNK's nye logo og hjemmeside

Det er med stor glæde, at vi nu kan blænde op for DNNK’s nye logo og hjemmeside.

Det nye logo er blevet til i en kreativ og inddragende proces, hvor en masse input er samlet op blandt DNNK’s interessenter. I processen tegnede der sig hurtigt en rød tråd, der dels handlede om fokus på værdier som åbenhed, sammenhæng, styrke etc., og dels handlede om de grå, grønne og blå aspekter af det faglige arbejde, som er netværkets fundament.

Det nye logo er naturligvis implementeret på dnnk.dk, som samtidig har fået en ny opbygning og nyt indhold. Så nu er der en ramme for formidling af DNNK’s mange aktiviteter, som er klar til at blive fyldt med spændende indhold fra alle sider af netværket.

Læs mere om DNNK’s nye logo og visuelle identitet her >

Invitation til DNNK`s studietur til Fyn

Har du også brug for inspiration, nye faglige vinkler og erfaringsudveksling? Nu har du mulighed for at komme med ud og se smarte løsninger indenfor klimatilpasning, samt at netværke med andre medlemmer af DNNK. 

Torsdag den 17. september 2020 fylder vi busser fra Sjælland og Jylland med gode kolleger for sammen at få inspiration, nye faglige vinkler og erfaringsudveksling. Vi ruller afsted fra DGI-byen ved Københavns Hovedbanegård og i Jylland fra Ålborg, Århus og Skanderborg. Det er gratis at deltage.

Se programmet, læs om corona-foranstaltningerne og tilmeld dig her >

Arrangementer i efteråret – her er, hvad DU kan glæde dig til

Vi har nu trådt de digitale børnesko til, og går i efteråret i bredden og dybden med arrangementer til alle medlemmer

Vi glæder os nu til et efterår, hvor DNNK vil tilbyde spændende arrangementer for alle medlemmer! Efteråret vil byde på både ”klassiske” arrangementer, herunder konferencer, temadage og studietur.

Derudover har vi et nyt koncept i støbeskeen, kaldet ”tech-talks”. Disse arrangementer forventes hovedsagelig at blive afholdt digitalt, og vil indeholde en præsentation af en specifik teknologi.

Et andet af de tiltag vi glæder os til at præsentere, er match-making. Formålet er at skabe bro mellem virksomheder der arbejder indenfor klimatilpasning, og netværkets øvrige partnere, med fokus på idegenerering.

Vi håber, I finder lige det I står og har brug for. Du kan læse mere her >

Du kan også finde alle arrangementerne på DNNKs hjemmeside her >

VI GLÆDER OS TIL ET SPÆNDENDE EFTERÅR!

Månedens udfordring

En af DNNK’s kerneopgaver er at skabe øget videns- og erfaringsudveksling. Derfor har vi udviklet konceptet månedens udfordring. I månedens udfordring tager vi hver måned fat i et spørgsmål eller en aktuel udfordring, som vores medlemmer sidder med.

Denne måneds udfordring tager fat i Stevns Kommune, der er i gang med at ajourføre deres retningslinjekort for oversvømmelse i den kommende kommuneplan. 

Stevns søger erfaringer med, hvordan man kan udarbejde et retvisende oversvømmelseskort med færre og mere præcise udpegninger af de oversvømmelsestruede områder.

Læs mere om udfordringen og find Stevns spørgsmål her >

Matchmaking arrangement i DNNK - Vi søger cases

En af DNNK's fornemmeste opgaver er at sikre vidensdeling og samarbejder på tværs. Derfor vil vi gerne invitere til et Matchmaking-arrangement, der har fokus på at starte samarbejder mellem netværkets medlemmer. 

I den forbindelse søger vi konkrete udfordringer indenfor Klimatilpasning. 

Sidder du derfor med en klimatilpasningsudfordring, vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan læse mere om arrangementet og hjælp til cases her >

Tørke og Hedebølger UR TAG 6 Minikonference

Om et par uger er det tid til den næste UR TAG Minikonference. UR TAG er forkortelse for Urban Resilience Technology Assessment Group. Formatet består af 3 til 4 minikonferencer om året, hvor fagfolk fra hele Europa mødes for at diskutere det nyeste indenfor bæredygtige løsninger til forsyninger og byer. Fokusemnet på UR TAG 6 (23. og 24. oktober, kl. 9-12) er ”Tørke og hedebølger i urbane rum”. Konferencen afholdes på engelsk og deltagelsen er gratis for alle medlemmer i DNNK. Et detaljeret program findes snart i DNNKs klimakalender og tilmeldingen sker via e-mail til Alexander Hauer på ahau@hofor.dk. Flere informationer om UR TAG konferencer findes på Isle Utilities hjemmeside her >.

Har du et spændende anlæg der skal vises frem?

I foråret arrangerede DNNK en tur til ”Det grønne strøg” i Køge som et gå-hjem-møde med deltagelse fra 50 af netværkets medlemmer. Denne type arrangementer vil vi gerne lave flere af, men vi har brug for at I melder ind med ideer. Så har I som kommune, forsyning eller rådgiver mm. et spændende projekt I gerne vil dele med andre, så skriv til Kristoffer Ulbak på kru@teknologisk.dk eller ring på 7220 1519.

Fremtidens Havnebyer

Kære netværk, 

Vær med til at støtte en professionel formidling om fremtidens kyst- og havnemiljøer og bliv del af et stærkt, kystfagligt fællesskab. 

Udvikling af vores kyst- og havnemiljøer er et emne, der ligesom vandet, presser sig mere og mere på. Og i DNNK oplever vi da også stigende efterspørgsel på råd og vejledning, så det bliver et emne, vi kommer til at have fokus på det kommende år. 

Derfor var det også oplagt for os at sige ja, da en TV-producent bad os om hjælp til at få den sidste finansiering på plads til en stort anlagt dokumentar, ”Fremtidens Havnebyer”, som efter planen skal vises på DR1 i løbet af 2021. 

Vil I også vil være en del af ”kystholdet”, så læs mere om projektet her > 

Venlig hilsen, 

Frank Brodersen, 

Forperson i DNNK 

LinkedIn

Kontakt os: dab@teknologisk.dk

Indstillinger og afmelding    |    Læs nyhedsbrevet i din browser