I dette forårs nyhedsbrev fra DNNK kan du læse mere om nogle af vores arrangementer i april og maj måned:

  • Invitation til ordinær generalforsamling i DNNK for medlemmerne
  • En video med professor Helle Tegner Anker om bidragsmodeller
  • To spændende Tech Talks i april måned

Har du forslag til nyheder eller arrangementer indenfor klimatilpasning, er du meget velkommen til at kontakte Steffen Vestergaard, sv@dnnk.dk

God læselyst og påske! 

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Det Nationale Netværk for Klimatilpasning

DNNK afholder ordinær generalforsamling i maj måned. Der er valg af ét eller flere bestyrelsesmedlemmer inden for alle medlemsgrupper, så dette er medlemmernes mulighed for at engagere sig og bidrage til DNNK’s videre udvikling – og en god mulighed for at møde bestyrelsen, andre medlemmer og sekretariatet. Alle medlemmer kan nu tilmelde sig til den ordinære generalforsamling.

 

Tid: Onsdag d. 18. maj kl. 14.00 – 16.00.

Sted: DNNK, Stæhr Johansens Vej 38, 2000 Frederiksberg eller online på Teams.

Bidragsmodeller inden for klimatilpasning ved professor Helle Tegner Anker

Hvem kan, skal eller vil betale for klimatilpasning? Det er et af de meget centrale spørgsmål i forhold til klimatilpasningsområdet, og det giver professor Helle Tegner Anker fra Københavns Universitet sit bud på. Her kan man bl.a. se og høre en forskers perspektiv på bidragsmodeller for klimatilpasning med særligt fokus på de lovgivningsmæssige barrierer. Hør bl.a. om nytteprincippet og alternative bidragsmodeller.

Denne video er fra politikerkonferencen ’Klimatilpasning på Tværs’, arrangeret af Region Hovedstaden.

Tech Talk: Tænk, hvis skybrud ikke var et problem, men bare en slags vejr!

I Tech Talken vil Søren Gabriel, WSP, præsentere effektberegninger for skybrudsafkobling i Roskilde og på Frederiksberg og Cathrine Leth, Klimalancen, vil fortælle om et borgerinvolverende projekt i Roskilde med 300 matrikler. Nogle af de temaer, der vil blive diskuteret i Tech Talken, er bl.a. hvad der gør skybrud til et problem? Er det vandet i sig selv, den korte tid hvori vandet falder, eller er det måden vi håndterer vandet på? 

Onsdag den 13. april kl. 12.15 – 13.00 på Teams. 

Tech Talk: Bæredygtighed – dilemmaernes holdeplads

I denne Tech Talk vil Michael von Bülow, Program Management Officer, idverde Danmark fortælle om sit arbejde med at gøre OKNygaard og Malmos til Europas første B-corp certificerede anlægsgartnere. Nogle af de temaer han kommer ind på, er bl.a.:

Er bæredygtighed = klima, miljø og CO2 eller er det? Hvad skal vi vælge pesticider eller CO2 reduktion og hvordan man måler og dokumenterer bæredygtighed?

Onsdag den 27. april kl. 12.15 – 13.00 på Teams.

LinkedIn

Kontakt os: info@dnnk.dk

Indstillinger og afmelding    |    Læs nyhedsbrevet i din browser